Izvor: tanjug
24.08.2021 u 18:41
0

AMSS UPOZORAVA: Oprez zbog mokrih kolovoza narednih dana!

 Automoto savez Srbije upozorava vozače da ulazimo u dane sa promenljivim vremenskim uslovima u kojem će morati da prilagode vožnju mestimično mokrim kolovozima i generalno težim uslovima vožnje.

VAŽNO:

VUČIĆ U „ĆIRILICI“: Nemamo rezervnu otadžbinu – NASTAVIĆEMO DA SE BORIMO! Srbija će biti NAJBOLJA U EVROPI po svom rastu!

NIKOLA ŠAINOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA TV HAPPY: Kad se Srbi bore prava,nametne im se da su okupatori!

DRAGAN MARKOVIĆ PALMA ZA TV HAPPY: Odričem se novca za stranku da bi seljak išao na more!

GAGA ANTONIJEVIĆ EKSKLUZIVNO ZA TV HAPPY: Ja sam uljez koga je trebalo tući! OVO JE NAPAD NA PREDSEDNIKA VUČIĆA!

Saobraćaj može otežavati i smanjena vidljivost zbog povremeno jačih pljuskova, ali će sigurno biti prisutna i opasnost od odrona, jer su oni uvek učestali u prvim danima kiše, a posle dužeg toplog i sušnog vremena, navodi u saopštenju AMS S.

AMS S upozorava i da se na Obilaznici oko Beograda, u tunelu Lipak u smeru ka Bubanj Potoku izvode radovi na montaži lampi za prilazno osvetlenje, zbog čega se saobraćaj odvija preticajnom trakom, dok je vozna traka zatvorena za saobraćaj. Do 1. novembra izvodiće se radovi asfaltiranja na deonici Donji Milanovac – Golubac. Radovi će se izvoditi na izlazu iz Golubca, kao i na ulazu u Donji Milanovac, a saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, uz semaforsku signalizaciju. Do 31. avgusta tokom izvođenja radova na deonici Boljevac – Knjaževac dolaziće do povremenih obustava saobraćaja na deonici Dobro Polje – Vlaško Polje i to od 8.00 do 11.00 časova i od 12.15 do 15.15 časova.

PROČITAJTE JOŠ:

BROJ OBOLELIH RASTE: Više ih i na respiratoru!

PREMIJERKA O MINIMALCU: Ne deluje realno 39.000!

PIJANI VOZAČ JE USMRTIO MLADU DEVOJKU: Danas počinje suđenje!

ŠTA NAS OČEKUJE SUTRA: Da li ćemo kišobran ili suncobran?

Do 27. avgusta biće izmenjen režim saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji kolovoza u zoni petlje Kolari, u smeru ka Nišu. Tokom izvođenja radova u smeru Beograd – Niš za saobraćaj će biti zatvorene zaustavna i vozna traka, a saobraćaj će se odvijati preticajnom trakom i preticajnom trakom suprotnog smera sa obezebeđenim izlivom Beograd – Kolari i ulivom Kolari – Niš.

U smeru Niš – Beograd za saobraćaj će biti zatvorena preticajna traka, dok će se saobraćaj odvijati voznom i zaustavnom trakom.

Do 31. avgusta od 8.00 do 11.00 i od 12.15 do 15.15 časova zbog radova na deonici Boljevac- Knjaževac dolaziće do povremenih obustava saobraćaja na deonici Dobro Polje- Vlaško Polje.

Do 31. avgusta izvode se radovi na asfaltiranju kolovoza na deonici Svođe – Vlasotince, a saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila, a prema informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 17:15 časova putnička vozila čekaju na graničnom prelazu Jabuka na ulazu 30 minuta, na Kotromanu 40 minuta i na Gradini 30 minuta.

Teretna vozila čekaju na Batrovcima i Kelebiji na izlazu 180 minuta, a na prelazu Šid 120 minuta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter