19°C

Beograd

Photo: HappyBSC/Telemaster

Izvor: Happy BSC

PR ALEKSANDRA PALADIN U EMISIJI "TELEMASTER": Na manifestaciji "Mokranjčevi dani" vrhunski umetnici su svojim izvođenjem privukli posebnu pažnju publike!

U današnjoj emisiji "Telemaster" tema su bili "Mokranjčevi dani" koji se svake godine održavaju u ovo vreme u Negotinu.

Gost emisije bila je pr ove manifestacije Aleksandra Paladin.

PROČITAJTE JOŠDR BRANIMIR NESTOROVIĆ U EMISIJI "POSLE RUČKA": Dolazi strašna ekonomska kriza, ljudi bi zato trebalo sami da se bave proizvodnjom hrane!

- Veliku pažnju privukao je violinista Stevan Milenković koji je odabrao posebno za ovu priliku izabrana dela i interpretirao ih na vrhunski umetnički način.

- Koncert Nemanje Stankovića violončeliste takođe je privukao ogromnu pažnju. Ovo je za njega bio poseban umetnički i muzički izazov, jer je svirao pored spomenika Stevanu Mokranjcu u dvorištu njegove rodne kuće.

PROČITAJTE JOŠEPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA U NEGOTINU: U jednom danu zaraženo još 25 osoba od korona virusa!

Negotin je grad Stevana Mokranjca, zato je u fokusu horska muzika. Nastup Stefana Dečanskog iz Novog Sada je takođe pobudio veliko interesovanje- istakla je pr Aleksandra Paladin.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar