14°C

Beograd

Photo: HappyBSC/ Vulin

Izvor: tanjug

VULIN NAGLASIO: Vučićeve vakcine su efikasne protiv korone, ali protiv mržnje, straha i pakosti Izetbegovića nisu!

Golden Rose ad

 Vakcine koje je Vučić poslao građanima BiH su efikasne protiv korone, ali protiv mržnje, straha i pakosti Izetbegovića nisu, saopštio je večeras ministar unutrašnjih poslova Srbije i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

PROČITAJTE JOŠRADOJIČIĆ NAGLASIO: Saradnja između Beograda i Tbilisija će nastaviti da se razvija!

- Za Izetbegovića svaki zločinac je nevin, samo ako je zločin počinjen nad Srbima. Izetbegović je navikao na Srbiju koja se izvinjava pa Srbija koja ne prašta nevine žrtve u njemu budi strah i bes. Srbija neće ni optostiti ni zaboraviti žrtve i neće prestati da traži pravdu. Vakcine koje je Vučić poslao građanima BiH su efikasne protiv korone, ali protiv mržnje, straha i pakosti Izetbegovića nisu", rekao je Vulin, odgovarajući Bakiru Izetbegoviću koji je izjavio da Srbija i njen predsednik Aleksandar Vučič ne trebaju slati vakcine ili žito u Bosnu i Hercegovinu niti „govoriti lepe reči“, već da očekuje da Srbija prestane sa progonom „branilaca BiH“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Golden Rose ad