-2°C

Beograd

Photo: Youtube/Printscreen /Kosovo Online

Izvor: Tanjug

Postavljaju se kontejneri za policijske službenike u blizini Jarinja

 Kosovska policija potvrdila je večeras da se u blizini administritivnog prelaza Jarinje postavljaju kontejneri, navodeći da je cilj te akcije poboljšanje infrastrukture, to jest uslova za rad policijskih službenika.

PROČITAJTE JOŠ: KURTIJEVA POGREŠNA TAKTIKA: Skidaju srpske registarske tablice na administrativnim prelazima

"S obzirom na činjenicu da je policijska stanica za nadzor granice imala samo jednu kancelariju u stanici policije Leposavić, preduzimaju se kontinuirane mere s ciljem poboljšanja infrastrukture uopšte - radi poboljšanja uslova za rad policijskih službenika za nadzor granice, kako bi svoje dužnosti i odgovornosti izvrsavali što efikasnije", rečeno je iz kosovoske policije.

U blizini Jarinja pristižu teretna vozila koja prenose kontejnere i opremu u pratnji policije.

VAŽNO: "Regent" sutra otvara fabriku u Svilajncu

Kontejneri se postavljaju od sinoć na mestu gde je prethodno bio prelaz, koji je ranijih godina u dva navrata bio paljen.

Radovi su i danas u toku.

PROČITAJTE JOŠ: KORONA ODNELA JOŠ JEDAN ŽIVOT U ČAČKU: U kovid paviljonima bolnice trenutno se nalazi 101 pacijent!

Kod novopostavljenih kontejnera ovog popodneva nalazi se veći broj policijskih patrola - sedam automobila i jedan kombi, a primetno je da su radovi u toku.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 

 

 

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad