28°C

Beograd

Photo: HappyBSC/savetnik

Izvor: Happy BSC

ENTERIJERISTA IRENA KARLIČIĆ U EMISIJI "SAVETNIK": Multifunkcionalnim metodama možete napraviti interijer u svojoj kući koji vam odgovara!

U emisiji "Savetnik" enterijerista Irena Karličić govorila je kako najbolje da uredite vašu kuću ili stan.

- Nije uvek važno da vaš dom bude pun skupih stvari. Multifunkcionalnim metodama možete napraviti scenu u svojoj kući i da vam to prija.Opremanje stana  je izuzetno skupo.

PROČITAJTE JOŠENTERIJERISTA IRENA KARLIČIĆ U EMISIJI "SAVETNIK": Uredite svoj dom sa Feng Šui metodom! HAPPY TV (13:05)

- Mali i veliki stanovi imaju svoje prednosti i mane kada je u pitanju spremanje stana. Mali stanovi se najbolje opremaju sa stvarima po meri. Velike stanove treba podeliti na zone. Velike prostorije treba opremiti u skladu sa merom i funkciojm čoveka.

- Mera prolaza u stanu treba da ostane prihvatljiva za čoveka. Veliku zonu podelimo u par zona da bi ona bila komfornija za nas.

- Cena se formira na osnovu mnogo faktora. Zavisi do koje dubine će vas interijerista savetovati- dodala je enterijerista Irena Karličić.

-Ukoliko želite da imate uređen stan treba okrečite u neku boju koja vam se dopada. Nameštaj koji je u punom sjaju reflektuje svetlost i tad treba uzimati neke svetlije boje.

PROČITAJTE JOŠEPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA U ZLATIBORSKOM OKRUGU: Hospitalizovano 504 osoba, dok je na respiratorima 26 pacijenata!

-Ogledala se postavljaju na mestima gde želite da prosvetlite prostor. Na onom delu koji vam se dopada želite da ga umnožite na vrlo interesantna način ogledalo može da produži prostor i učini ga svetlijim.

- Tapete su baš moderne u poslednje vreme i dosta se koriste. Dosta su korisne, ali mogu da budu i naporne za gledaoca i uznemirujuće. Dobar plan je pola posla.

- Umeju ljudi i sami da organizuju ali uz voćstvo nekoga ko je stručan u tome je mnogo lakše. Prazni prostori su dobri za neku biljku ili neku rasvetu- istakla je enterijerista Irena Karličić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar