19°C

Beograd

Photo: Youtube/Printscreen/Al Jazeera Balkans

Izvor: Happy BSC

Advokatska komora Srbije se OGRAĐUJE OD PROTESTA

Advokatska komora Srbije dala je saopštenje za javnost povodom protesta koji su pojedini advokati organizovali ispred Vrhovnog kasacionog suda u Beogradu.

U saopštenju se navodi da je održan nastavak razgovora između predsednika Advokatske komore Srbije Viktora Gostiljca i predsednice Vrhovnog kasacionog suda Jasmine Vasović i da je odlučeno da se u toku sledeće nedelje održi sastanak između predstavnika Advokatske komore Srbije i predstavnika Veća Građanskog odeljenja Vrhovnog kasacionog suda.  

PROČITAJTE JOŠ: INTERIJERISTA IRENA KARLIČIĆ U EMISIJI "SAVETNIK": Multifunkcionalnim metodama možete napraviti interijer u svojoj kući koji vam odgovara!

Predstavnici Advokatske komore Srbije posebno naglašavaju važnost jedinstvenog delovanja Komore i upućuju apel advokatima da se u daljim postupcima uzdrže od ponašanja koje je u suprotnosti sa Kodeksom profesionalne etike advokata.

PROČITAJTE JOŠ: OBRAD KESIĆ U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Amerikanci su izgubili moć i poziciju da nametnu svoje interese na Balkanu

S obzirom na to da su preduzimanje nasilnih akata i stihijski upadi u sud protiv odredbi Kodeksa, ovim putem je Advokatska komora eksplicitno osporila zakonitost i legitimnost nedavno organizovanog protesta ispred Vrhovnog kasacionog suda u Beogradu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar