Izvor: Tanjug
27.09.2021 u 07:49
0

STANJE NA ADMINISTRATIVNIM PRELAZIMA JARINJE I BRNJAK: Od jutros mirno, ali napeto!

Situacija na administrativnim prelazima Jarinje i Brnjak, između centralne Srbije i Kosova i Metohije, gde su već osmi dan raspoređene specijalne jedinice kosovske policije, jutros je mirna, ali i dalje napeta. 

Srbi sa severa KiM proveli su još jednu noć na putu Raška-Leposavić, okupljeni uz vatre i oko šatora, gde mirno protestuju protiv mera vlade u Prištini.

PROČITAJTE JOŠ: „Moja pokretna kancelarija ne košta građane Srbije“, rekao je Goran Vesić u „Dobro jutro Srbijo“ na TV HAPPY

Oni su rešeni da tu ostanu dok ne budu ispunjeni njihovi zahtevi, da se specijalne jedinice kosovske policije povuku sa administrativnih prelaza i da privremene prištinske institucije povuku mere koje se odnose na registarske oznake vozila koja dolaze iz centralne Srbije i sa severa KiM.

Administrativni prelazi Jarinje i Brnjak zatvoreni su za saobraćaj i preko njih se može proći samo peške.

PROČITAJTE JOŠ: SVETSKI DAN TURIZMA U SRBIJI: Danas i sutra besplatna poseta 80 turističkih atrakcija

Noć na administrativnim prelazima protekla je mirno, a tako je bilo i juče.

Prostor oko Brnjaka i Jarinja uz administrativnu liniju juče su u više navrata nadletali avioni Vojske Srbije, a zatim i Kfora, kako bi nadgledali bezbednosnu situaciju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter