Izvor: Tanjug
27.09.2021 u 10:10
0

PUTEVI SRBIJE: Zatvorena petlja „Smederevo“

Zbog radova na rehabilitaciji kolovoza na auto-putu E-75 do 5. oktobra za saobraćaj će biti zatvorena petja „Smederevo“ (Ralja), saopštilo je Javno preduzeće „Putevi Srbije“.

Tokom izvođenja radova, na toj petlji u oba smera biće zatvorene izlivne i ulivne rampe, a saobraćaj će biti preusmeren na alternativne petlje – „Požarevac“ i „Kolari“.

Na deonici Surčin – Ub, u smeru ka Preljini, od 7.00 do 15.00 sati izvode se radovi na košenju putnog pojasa, tokom kojih je za saobraćaj zatvorena zaustavna traka.

PROČITAJTE JOŠ:  MINISTAR UDOVIČIĆ NAJAVIO U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Besplatni sportovi za decu!

Takođe, i u delu puta Ljig – Takovo u oba smera, od 7.00 do 15.00 sati izvode se radovi na košenju putnog pojasa.

Od petlje Jagodina do petlje Ćuprija do 30. oktobra izvodiće se radovi na rekonstrukciji mosta preko reke Lugomir, a u zoni radova za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna traka smera Niš-Beograd.

PROČITAJTE JOŠ:  ĐERLEK: Sednica Kriznog štaba ove nedelje, evo šta će biti glavna tema

Na Pančevačkom mostu do 30. septembra od 18:00 do 6:00 sati izvodiće se radovi na uklanjanju postojećih i ugradnji novih dilatacionih spojnica.

U zoni radova za saobraćaj će biti zatvorena jedna saobraćajna traka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter