-1°C

Beograd

Photo: Youtube, Printscreen/Putevi Srbije

Izvor: tanjug

PUTEVI SRBIJE PORUČUJU: Evo gde su radovi na putu

Golden Rose ad

 Na auto-putu E-75, od bivše naplatne stanice Bubanj Potok do skretanja za "IKEA" (petla "Tranšped"), u smeru ka Nišu, do 1. novembra traju radovi na uklapanju Kraka 3 sa novoizgrađenom petljom Bubanj Potok.

Saobraćaj u smeru ka Nišu odvija se voznom saobraćajnom trakom desnog kolovoza auto-puta, kao i preticajnom trakom suprotnog smera Niš-Beograd, dok se saobraćaj u smeru ka Beogradu odvija zaustavnom i voznom saobraćajnom trakom, saopštilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Sa Obilaznice oko Beograda za saobraćaj je zatvoren prolazak podvožnjakom ispod auto-puta, pa se saobraćaj u smeru ka Beogradu, odvija preko petlje Tranšped.

Na Obilaznici oko Beograda, od petlje Surčin do petlje Ostružnica, do 1. novembra, od 8 do 16 sati, obavljaće se radovi na rehabilitaciji kolovoza u desnoj saobraćajnoj traci na mostu preko reke Save.

Saobraćaj iz pravca Novog Sada ka Beogradu preusmeren je na novoizgrađeni deo mosta (suprotan smer), pravac Beograd ka Novom Sadu.

PROČITAJTE JOŠ: DR ŠEKLER: RNK vakcine i Modernina ne izazivaju sterilitet!

Na putu Smederevo (Kolari) - petlja Kolari, do 1. novembra izvode se radovi na nadvožnjaku kod Kolara (iznad auto-puta) uz naizmenično propuštanje vozila regulisano semaforskom signalizacijom, navodi se u saopštenju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Golden Rose ad