26°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: Happy BSC

ZA "TELEMASTER" IZ UDRUŽENJA TOPLANA: Sve je spremno za grejnu sezonu!

Da li ima dovoljno energenata, za "Telemaster"  na TV HAPPY, govorio je Dejan Stojanović, direktor Udruženja toplana Srbije:

-U ovom trenutku, dva grada su počele grejnu sezonu. 25 gradova vrši probe, a ostali će početi uskoro. Apel na građane je da pozivaju lokalne toplane ako imaju problema.  Granica grejanja je 12 stepeni. Odluke po gradovima su uglavnom takve da ako je tri dana ispod 12, onda počinje grejna sezona. 

PROČITAJTE JOŠ: Preminuo potpukovnik Boško Kulić: Posle teške bolesti umro u Beogradu

Kada je reč o cenama, Dejan je rekao: 

PROČITAJTE JOŠ: DRAGOSLAV BOKAN U "POSLE RUČKA" NA TV HAPPY: Prvi put naša delegacija ne pristaje da grize mamac sa retoričkim balonima!

-Korekcije cena mogu biti na gore i na dole. Metodologijom koju donela Vlada je propisana receptura kako lokalne uprave gledaju zahteve i na osnovu toga određuju cene. Samo u nekoliko gradova postoje neki nezavršeni radovi, ali manje više je sve spremno za početak grejne sezone.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/user/tvhappyserbia

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar