28°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: rtv mag

Od korone preminuo humanitarac koji se borio za ove mališane! (FOTO)

Od posledica zaražavanja korona virusom noćas je preminuo Slavoljub Ristić Rile (43). Slavoljub je pre svega bio poznat kao veliki humanitarac.

Sa svojim timom, pokrenuo je mnoge akcije pomoću koji je prikupljen novac za lečenje dece obolele od teških bolesti, a za koju je dobio plaketu "Najplemenitiji podvig godine" .

Iza sebe je ostavio suprugu Sandru i ćerke Tamaru i Nađu.

Tužna vest podeljena je i na Instagram nalogu "Za Minjinu šansu", kao i na Tviter nalogu "Za Gavrilovu pobedu".

"Pomisli čovek da konačno kreću lepe vesti, ponada se da će samo sreća i ljubav obitavati na ovim nalozima izmamljivajući svima vama osmehe postignutim rezultatima.

Danas je nebo zaplakalo, svakom kapkom satkanom bolom i tugom koju oseća ova naša porodica. Napustio nas je čika Rile. Inicijator nemogućeg i glavni krivac za uspeh koji smo ostvarili boreći se za najskuplji lek na svetu. Kažu da čovek umire dva puta, jednom telesno, a drugi put kada ga svi zaborave. Zato želimo da svi znate ko je bio čika Rile. Čovek koji je prvi rekao MOŽEMO i napravio prvi korak za nas veći i od onoga na Mesecu. Filantrop i altruista, otac i suprug, prijatelj i čovek čiju veličinu srca nisu mogli izmeriti ovozemaljski metri.

Tako puno smo proveli vremena boreći se za našu decu, a tako se malo družili. Uradili smo najteži deo posla, ali ne i onaj najlepši. Možda će se jednom ukrstiti ove naše vremensko-prostorne dijagonale pa ćemo se smejati teškim trenucima kroz koje smo prošli. Do tada, putuj direktore i hvala ti na svemu", navodi se na Instagramu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar