-2°C

Beograd

Photo: Youtube/Printscreen /petar petkovic

Izvor: Tanjug

PETKOVIĆ: Veoma je važno da svi izađu na lokalne izbore na KiM!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković večeras je u Smederevu sa interno raseljenim licima iz južne pokrajine koja žive u tom gradu razgovarao o važnosti izlaska na lokalne izbore na KiM i ukazao im na neophodnost jedinstvene podrške Srpskoj listi.

-Samo tako možemo da pomognemo svojim sunarodnicima u pokrajini- poručio je Petković.

On je naveo da je na izborima 17. oktobra "naša obaveza da sačuvamo svih 10 srpskih opština koje imamo na KiM, ali i da se izborimo za bolji život, za nova radna mesta i za to da naše institucije budu zastupljene na prostoru Kosova i Metohije.

PROČITAJTE JOŠGUŽVE NA GRANIČNIM PRELAZIMA: Na Horgošu teretna vozila čekaju čak sedam sati na izlazu iz zemlje!

- Tu sam da vas pozovem da podržite kandidate Srpske liste, jer jedino Srpska lista kao projekat od nacionalnog značaja ima podršku predsednika Aleksandra Vučića, Beograda i države Srbije. Oni koji su se odlučili da samostalno izađu na izbore, a nose srpsko ime i prezime su razbijači srpskog jedinstva i nisu oni koji su uz svoj narod i Beograd, nego imaju podršku iz Prištine- kazao je Petković, a navodi se u saopštenju Kancelarije za KiM.

PROČITAJTE JOŠSINIŠA MITROVIĆ ZA "TELEMASTER": Uvek imamo razmene iskustava u digitalizaciji sa inostranstvom!

Ovi izbori su važni jer je neophodno da u lokalnim institucijama samouprave imamo ljude koji čuvaju srpsko jedinstvo i koji se bore za srpske interese, poručio je Petković u Smederevu.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad