Izvor: Happy BSC
19.10.2021 u 08:02
0

BORIS MALAGURSKI U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Velika su interesovanja za film Crna Gora- podeljena zemlja!

U emisiji „Dobro jutro Srbijo“ govorilo se o filmu Crna Gora- podeljena zemlja.

Gost emisije bio je reditelj Boris Malagurski.

– Izuzetno se radujem ovoj turneji u Kopenhagenu. Prvi dan snimanja filma su nas sve pohapsili. Mi smo imali ljude na terenu koji su snimali litije.

PROČITAJTE JOŠVREMENSKA PROGNOZA ZA 19. OKTOBAR: Čeka nas sunčan jesenji dan

– Na kraju krajeva smo pušteni, policajac je bio korektan prema nama. Narod je izašao na ulice Crne Gore da odbrani svetinje i svetinje su bile odbranjene.

– Velika su interesovanja za film. Reakcije su pozitivne. Najveće kritike dolaze od onih koji nisu pogledali film.

PROČITAJTE JOŠZAŠTO NEMAMO GRANICE? Posle Ivanine smrti, ljudi se svađaju na društvenim mrežama

– U Kopenhagenu će biti premijera 21. oktobra, u Oslu 22. oktobra, u Stokholmu 24. oktobra u Pragu će biti 27. oktobra i posle toga kreće Američka turneja-izjavio je reditelj Boris Malagurski.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter