Izvor: tanjug
20.10.2021 u 07:54
0

POJAVE MAGLE U ZONI TUNELA MANAJLE, SOPOT I BANCAREVO: Vidljivost smanjena ispod 100 metara!

Zbog pojave magle, na pojedinim deonicama auto-puteva u Srbiji jutros je smanjena vidljivost, saopštilo je JP „Putevi Srbije“.

U zoni tunela „Manajle“ na auto-putu E-75 zbog magle vidljivost smanjena ispod 100 metara.

PROČITAJTE JOŠVREMENSKA PROGNOZA ZA 20. OKTOBAR: U Srbiji danas pretežno sunčano i toplo!

Na auto-putu E-80, u zoni tunela „Sopot“, kao i u zoni tunela „Bancarevo“, zbog pojave magle vidljivost smanjena ispod 100 metara.

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

PROČITAJTE JOŠU četvrtak u Briselu sastanak Beograda i Prištine o rešenju registarskih tablica

Iz JP Putevi Srbije vozačima savetuju maksimalan oprez priv vožnji i mole učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/channel/UCh1-xopKMTD73yhkDkur3Rw

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter