18°C

Beograd

Photo: Happy BSC

Izvor: HappyBSC

U "VIKEND JUTRO" NA TV HAPPY: Kuda ide istraga protiv Dijane Hrkalović? Dragan Marković Palma govoriće o poligrafu! Šormaz o Kurtiju!

Dan počinje sa „Vikend jutro“ na TV HAPPY i fenomenalnim voditeljskim parom, Jelenom Radulović i Božidarom Gutićem.

Kao što ste navikli, prvo ide prelistavanje štampe. Gosti su Sava Stambolić, Centar za društvenu stabilnost, Biljana Šahrimanjan-Obradović - Predsednik i osnivač Jermenske nacionalne zajednice u Srbiji i Milan Kuzmanović - Analitičar iz Centra za društvenu stabilnost.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO U EMISIJI "AKTUELNOSTI", OTAC INSPEKTORA DEJANA JOVIĆA: Mučili su mi sina, on je sve za službu dao, majka je predosetila smrt

Dalje razmatramo hapšenje Dijane Hrkalović, i kako će biti saslušano 9 policajaca. O ovome će nam govoriti Branko Radun, analitičar, Andrijana Nešić, "Večernje novosti" i Bata Jugović, član glavnog odbora SNS-a.

PROČITAJTE JOŠ: Detalji hapšenja za ubistvo porodice Đokić

Poligraf nije materijalni dokaz za sud, ali poligraf je detektor laži! O ovome će govoriti Dragan Marković Palma. 

Čukaru Peki prvi zeleni rudnik u Srbiji. Na ovu temu pozvana je Jovanka Atanacković, državna sekretarka rudarstva i energetike. 

Zoran Anđelković, nekadašnji predsednik privremenog Izvršnog veća AP Kosovo i Dragan Šormaz, narodni poslanik govoriće o Kurtijevoj politici.

Sergej Boljević , profesor na medicinskom Univerzitetu Sečenova i prof dr Vladimir Jakovljević, dekan Medicinskog fakulteta u Kragujevcu govoriće o kovid propusnicamam, da li su opomena ili upozorenje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar