Izvor: Novosti
22.10.2021 u 14:17
0

Otvorena ambulanta u sklopu fabrike Leoni u Kraljevu

Nemačka fabrika „Leoni“, koja u Kraljevu zapošljava 3.900 radnika, otvorila je ambulantu u sklopu kompleksa fabrike, u saradnji sa kraljevačkim Domom zdravlja i lokalnom samoupravom. 

Usluge ambulante koja je opremljena po najvišim medicinskim standardima, osim zaposlenih u fabrici moći će da koriste i građani iz obližnjih naselja za potrebe primarne zdravstvene zaštite i pružanja neodložne zdravstvene pomoći. 

PROČITAJTE JOŠ: Pojedine roditelje je iznenadilo što još nema uplate na računu: EVO KADA ĆE BITI REFUNDACIJE ZA VRTIĆE

– Kao što smo obećali predsedniku Vučiću prilikom zvaničnog otvaranja fabrike, nastavljamo razvoj ovog značajnog projekta ulaganjem u samu kompaniju, ali i lokalnu zajednicu. Pravi primer je ova ambulanta u kojoj će, uz preglede i pružanje pomoći, moći i da sa se obavi vakcinacija, ali i test na kovid-19 – rekao je direktor Pjerluiđi Gijone. 

U moderno opremljenoj ambulanti od 8 do 16 časova radnim danima radiće lekarski tim sastavljen od specijaliste opšte medicine i medicinske sestre. 

PROČITAJTE JOŠ: VAKCINA PROIZVEDENA U SRBIJI: Od danas u upotrebi Sputnik V

– Kompanija „Leoni“ je ambulantu opremila najsavremenijom opremom i aparatima. Ovde će zaposlenima i lokalnom stanovništvu biti omogućena i vakcinacija protiv kovida-19 „Sinofarm“ vakcinom, kao i protiv sezonskog gripa – istakla je dr Mirjana Krčevinac direktorka Doma Zdravlja u Kraljevu i dodala da građani koji to budu želeli moći će da premeste svoje zdravstvene kartone iz drugih ambulanti i da ovde bude njihov izabrani lerkar. 

Otvaranju ambulante prisustvovao je i gradonačelnik Kraljeva dr Predrag Terzić. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter