Izvor: ALO
23.10.2021 u 14:54
0

PONOVO RED NA SAJMU ZA VAKCINACIJU: Kovid propusnice daju rezultat!

Na Beogradskom sajmu ponovo su se stvorili dugi redovi za vakcinaciju.

PROČITAJTE JOŠEPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA U PIROTSKOM OKRUGU: U izolaciji 168, dok je jedna osoba preminula od posledica korona virusa!

To se vidi na fotografiji koju je na Instagramu objavio profil Moj Beograd, a pretpostavka je da je razlog redova novo pravilo koje važi od večeras – posedovanje kovid propusnice, bez kojih se više ne može biti u ugostiteljskom objektu posle 22 sata.

PROČITAJTE JOŠKOVID-PROPUSNICE OD SADA I U POŠTI: Danas počinje primena nove mere

Objavljena je fotografija nekog iz reda, uz ocenu da je interesovanje za vakcinu ponovo pokrenuto što je odlična vest jer je to najbolji način za borbu protiv korona virusa.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter