9°C

Beograd

Photo: Happy BSC/

Izvor: HappyBSC

U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Ivica Dačić o aktuelnoj političkoj situaciji, Ana Brnabić o EU, a dr Zoran Bekić o deci koja su veliki epidemiološki problem

Golden Rose ad

Nova radna sedmica počinje sa "Dobro jutro Srbijo" na TV HAPPY. Fenomenalan voditeljski par, Katarina Korša i Milomir Marić analiziraju najaktuelnija dešavanja. 

Početak programa je prelistavanje štampe. Gosti su  Stevica Deđanski, analitičar, Dr Zoran Milosavljević, politikolog, Nenad Vuković, predsednik društva lobista Srbije.

PROČITAJTE JOŠ: EPIDEMIOLOG BRANISLAV TIODOROVIĆ: Situacija nije vanredna nego katastrofalna

Sledeća tema koja će tek biti aktuelna, ali mi smo uvek prvi, a to je predizborna trka, ko ide sam, a ko podeljen pred birače. Više o tome  Zoran Ostojić, portal „Naši u svetu“, Saša Milovanović, direktor Srpskog telegrafa, Dr Dejan Miletić, Centar za proučavanje globalizacije

U nastavku  programa : Preporuka Evropske komisije za dalje otvaranje klastera, potvrda o perspektivi članstva Srbije u EU. Gosti na ovu temu je Ana Brnabić, premijerka Srbije. 

PROČITAJTE JOŠ: MIRJANA KNEŽEVIĆ ZA "TELEMASTER": SRBIJI JE HITNO POTREBNA KRV! Pacijenti ne smeju da čekaju!

Ivica Dačić je specijalni gost u "Dobro jutro Srbijo". Govoriće o mnogim aktuelnim temama, između ostalog i o napadima na predsednika Vučića.

Dragomir Andan,bivši direktor policije RS govoriće o hajci koja se vodi protiv predsednika Srbije u Bosni.

Dr  Zoran Bekić, direktor Doma zdravlja Savski venac i direktor vakcinalnog punkta Sajam govoriće o deci i vakcinaciji

A, kakva nam je klinička slika društva reći nam Ljubiša Ristić,reditelj, Aleksandar Pavić, politikolog i Vića Mitrović, politikolog i pisac.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad