3°C

Beograd

Photo: Tanjug/Screenshot

Izvor: Happy BSC

NA INICIJATIVU VUČIĆA SRBIJA POSLALA DONACIJE U RUMUNIJU: Lekovi i kiseonik za borbu protiv korona virusa (VIDEO)

Golden Rose ad

Danas je Srbija u Rumuniju poslala vredne donacije u Rumuniju. Donacije u lekovima i kiseoniku za borbu protiv korona virusa.

Vlada Srbije je ovu donaciju odobrila na inicijativu predsednika Vučića, a donaciju je ispratio ministar spoljnih poslova Nikola Selaković.

-Drago mi je što u ime Republike Srbije, a na inicijativu predsednika Vučića, smo u  mogućnosti da pošaljemo pomoć Rumuniji.

- Naše komšije Rumuni su sada u najtežem talasu borbe protiv Kovida 19. U ovim kamionima se nalazi pomoć u lekovima i kiseoniku - rekao je ministar Selaković.

PROČITAJTE JOŠ: VUČIĆ SE SASTAO SA AMBASADORKOM VELIKE BRITANIJE ŠAN MAKLEOD (FOTO)

Ministar je podsetio da smo mi dobili donaciju vakcina u junu mesecu, a da je ovaj paket prilika da uzvratimo i da se zahvalimo na prijateljskom gestu.

- Današnja Srbija, koja se brže razvija i raste, u prilici je da pomogne ne samo sopstvenim građanima, već i građanima nama prijateljskih država, a Rumunija to svakako jeste.

Ministar je apelovao na građane da se vakcinišu.

Ambasadorka Rumunije je prenela pozdrave i zahvalnost predsedniku Vučiću, premijerki Brnabić i celoj Vladi Srbije na značajnoj donaciji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad