3°C

Beograd

Photo: wikipedia

Izvor: tanjug

Kontrola Komunalne milicije pokazuje poštovanje novih mera

Golden Rose ad

 Kontrola Komunalne milicije, kada je reč o kovid propusnicama, pokazuje da većina ugostitelja poštuje mere, a da građani u velikoj većini poseduju kovid sertifikate, kazao je danas Ranko Šekularac, pomoćnik načelnika beogradske Komunalne milicije.

Šekularac  kaže da su preko vikenda konotrolisali 550 ugostiteljskih objekata, kako u pogledu kovid propusnica, tako i u pogledu radnog vremena, emitovanja muzike nakon radnog vremena.

PROČITAJTE JOŠ: VREMENSKA PROGNOZA ZA SUTRA: Evo kakvo nas vreme očekuje!

-Barem u ovom momentu, naša kontrola pokazuje da većina ugostitelja poštuje mere, da građani imaju kovid sertifikate, ali potrebno je da se veliki deo stanovništva edukuje šta su kovid propusnice- kazao je Šekularac.

PROČITAJTE JOŠ: NA INICIJATIVU VUČIĆA SRBIJA POSLALA DONACIJE U RUMUNIJU: Lekovi i kiseonik za borbu protiv korona virusa (VIDEO)

Dodaje da i tamo gde je došlo do propusta nisu pisali kazne, već su ukazivali na koji način mogu građani mogu da dođu u posed zelenog sertifikata.

-Situacija je dosta povoljna i pokazuje da će se nove mere poštovati- naveo je Šekularac.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad