3°C

Beograd

Photo: yt happy/printscreen

Izvor: telegraf

Mika Aleksić danas pred sudom!

Golden Rose ad

U Višem sudu u Beogradu danas bi trebalo da se održi pripremno ročište vlasniku škole glume Miroslavu Miki Antiću pred suđenje povodom optužbi za više silovanja i polno uznemiravanje polaznica njegove škole.

Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva, takođe kvalifikovana u produženom trajanju.

PROČITAJTE JOŠ: ĐURIĆ organizovao prijem u čast Marine Abramović i velikog jubileja

Njega je prva za seksualno zlostavljanje prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo se optužbama protiv njega pridružila Iva Ilinčić, i druge devojke.

Zbog toga je Aleksić uhapšen 16. januara i do 10. septembra je bio u pritvoru, kada mu je Apelacioni sud ukinuo pritvor i odredio zabranu napuštanja stana uz elektronski nadzor.

 Pripremno ričište Aleksiću je trebalo da bude održano 1. oktobra 2012. godine. Međutim, odloženo je pošto je Aleksićev advokat Zoran Jakovljević obavestio sud da je pozitivan na virus kovid 19 i da ne može da dođe.

Aleksić je, sa druge strane, došao u pranji supruge i još jedne žene. U sud su tada bili i advokati, punomoćnici oštećenih glumica.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad