Izvor: Novosti
27.11.2021 u 15:51
0

GORNJI MILANOVAC: Bez preminulih tokom poslednja 24 sata

U Kovid zoni Opšte bolnice u Gornjem Milanovcu, koja podrazumeva tri odeljenja – Grudno, Neurologiju i Interno, tokom protekla 24 sata nije bilo nijednog smrtnog ishoda, a trenutno se leče 32 pacijenta, prema preseku od jutros u sedam sati.

– Oni su od 1943. do 1980. godišta. Kod 29 je potvrđen je korona virus. Tokom protekla 24 sata, primili smo pet pacijenata sa simptomima koji ukazuju na virus, petoro je otpušteno na kućno lečenje. Stariji pacijenti, preminuli ranijih dana u ovoj bolnici, od kovida-19, bili su nevakcinisani, kao i svi mladi, koje smo morali da prevozimo na lečenje u Kovid bolnice u Batajnici i Kruševcu – izjavio je dr Predrag Šutić, v.d. direktora milanovačke bolnice, prenose mediji. 

Dom zdravlja u Gornjem Milanovcu, u danima vikenda uobičajeno ne saopštava broj novozaraženih kovidom-19, već zbirno za sve te dane, ponedeljkom.

Od marta prošle godine, to jest od početka epidemije kovida-19 do danas, u Rudničko – takovskom kraju preminule su 183 osobe. U celom tom periodu, korona virusom ukupno ih je, po dosadašnjim zvaničnim podacima, zaraženo 6.434. Od tog broja, samo od početka avgusta ove godine, obolelo je njih 2.582, od kojih 391 dete.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter