30°C

Beograd

Photo: Happy BSC

Izvor: Happy BSC

U "VIKEND JUTRO" NA TV HAPPY: "Nemačka stavlja tačku na aferu Jovanjica!" O srpskom fudbalu govoriće legende ovog sporta Boško Đurovski i Dragiša Binić!

Dan počinje sa emisijom "Vikend jutro“ na TV HAPPY i fenomenalnim voditeljskim parom, Aleksandrom Stanisavljević  i Božidarom Gutićem. 

Kao što ste navikli, prvo ide prelistavanje štampe. Gosti su: Prof dr Dejan Miletić - Direktor centra za proučavanje globalizacije, Dr Zoran Milosavljević sa Instituta političkih studija i Vladimir Dobrosavljević. 

Dalje govorimo na temu "Nemar ili namera odnose živote I čije su fotografije skuplje od života?" O ovome će nam govoriti Boža Spasić - nekadašnji službenik DB-a i Gordana Mišev saradnica Instituta za međunarodnu i nacionalnu bezbednost. 

"Nemačka stavlja tačku na aferu Jovanjica!" O ovoj temi će govoriti Zora Dobričanin - advokat i Predrag Jeremić sa portala “Embargo”. 

Boško Đurovski - legenda srpskog fudbala, Ciga Sekulić - sportski novinar i Dragiša Binić - legenda srpskog fudbala govoriće o temi "Srpski fudbal se na velika vrata vraća na svetsku scenu!" 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar