28°C

Beograd

Photo: putevi srbije

Izvor: Happy BSC

PUTEVI SRBIJE PORUČUJU: Prilagodite vožnju uslovima na kolovozu

Javno preduzeće Putevi Srbije objavilo je na kojim deonicama će izvoditi radove u narednom periodu i upozorilo vozače da prilagode vožnju uslovima na kolovozu.

• Auto-put E-75, petlja Jagodina - petlja Batočina, smer ka Beogradu - od 2.12. do 4.12.2021. g, od 9 do 16 č, istražni radovi za potrebe rehabilitacije puta. U zoni radova za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna i vozna/preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati u slobodnoj traci, u zavisnosti u kojoj se izvode radovi.

• Auto-put E-75, petlja Jagodina - petlja Pojate, smer ka Nišu - završeni istražni radovi. Saobraćaj je normalizovan.

• Kružna raskrsnica Subotica na Somborskom putu do kružne raskrsnice Subotica na Bačkotopolskom putu - obustava saobraćaja od 3.12.2021. od 8 č do 5.12.2021.g. do 18 č, zbog radova na igradnji natputnjaka na Pačirskom putu. Saobraćaj će se odvijati obilaznim putem kroz grad Suboticu i to: kružna raskrsnica Subotica (Sombor)-Somborski put-Zagrebačka ulica - Beogradski put-državni put II A reda broj 100 (prema Bačkoj Topoli)-kružna raskrsnica Subotica (Bačka Topola).

• Naseljeno mesto Popučke ( od km 22+700 do km 23+484), na delu državnog puta II B reda broj 342 - 2.12.2021. g, izmena postojećeg režima saobraćaja zbog radova na izgradnji brze saobraćajnice Loznica-Valjevo-Lazarevac, deonica Iverak-Lajkovac. Uspostaviće se privremeni režim saobraćaja sa dvosmernim odvijanjem.

• Auto-put E-75, deonici petlja Vodanj – petlja Kolari, zona petlje Kolari - do 1.03.2022. g, produžava se izmena režima saobraćaja zbog radova na rekonstrukciji natputnjaka. U zoni radova, za saobraćaj su zatvorene preticajna i vozna saobraćajna traka, u oba smera, a saobraćaj se odvija zaustavnim saobraćajnim trakama. Petlja Kolari, u smeru Kolari-Beograd, ostaje zatvorena za saobraćaj.

• Smederevo (Kolari) - petlja Kolari - do 1.03.2022. g, produžavaju se radovi na nadvožnjaku kod Kolara (iznad auto-puta) na delu državnog puta II B reda broj 352. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, regulisano semaforskom signalizacijom.

Molimo učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju.

• Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

• Prema informacijama Uprave granične policije u 17.10 časova:

-na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta,

-na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 480 minuta,

-na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 240 minuta,

-na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta,

-na graničnom prelazu Sremska Rača, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar