33°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Tanjug

NEMA VIŠE OPASNOSTI NA PUTEVIMA SRBIJE: Bolja prohodnost zbog prestanka snežnih padavina

Prestanak snežnih padavina i intenzivno čišćenje puteva doprineli su boljoj prohodnosti puteva u jugozapadnim i zapadnim krajevima Srbije, saopšteno je večeras iz AMSS.

Iz AMSS, međutim, napominju da su na tim putnim pravcima i dalje zimski uslovi vožnje koji zahtevaju zimske gume i opremu.

U saopštenju se dodaje da je sa upotrebom lanaca sigurnija vožnja na pojedinim putevima drugog prioriteta koji vode preko prevoja.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama na auto-putevima.

Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja vozila, kao ni na graničnim prelazima za putnička motorna vozila, saopštilo je večeras JP ''Putevi Srbije''.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.10, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta, na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 480 minuta.

Na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 240 minuta, na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, na graničnom prelazu Sremska Rača, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja, navodi se u saopštenju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar