Izvor: Happy BSC
03.12.2021 u 17:59
0

U „TELEMASTERU“ NA TV HAPPY: Izrael ne preza od mera kada je zdravlje u pitanju

Premijer Izraela Naftali Benet i ministar zdravlja te zemlje,  izjavili su da će bezbednosna služba prestati da prati osobe od večeras koje su zaražene novim sojem korona virusa omikronom. 

Više o tome za „Telemaster“ na TV HAPPY rekao je Aleksandar Nikolić, počasni konzul u Izraelu:

-Možda će vam delovati iznenađujuće, ali kritike su proizilazile iz nedovoljne efikasnosti. Kada se radi o zdravlju, Izrael ne preza od mera.Ovde je veliki broj vakcinisanih i nizak je broj sa fatalnim ishodom. Od juče od 90.000 testiranih, 0,05 je pozitivnih. Zavidan je procenat vakcinacije koji je bio ključan faktor u ovom četvrtom talasu. Vakcinacija dece protiče takođe bez većih poteškoća. Prema informacija koje ovde imamo, prva zaražena je radnica iz afričkog Malavija. Potvrđeno je 7 slučajeva ovde zaraženih, i uglavnom su doputovali iz okolnih zemalja. Sumnja se na još 27. Uglavnom su nevakcinisani. Hermetično zatvaranje granica je upravo posledica nepoznavanja novog soja. Radi se o infektivnijem soju, ali nema potvrde da je fatalniji. Ono što brine je zebnja da ovaj soj može da se izmigolji jednom delu vakcinacije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter