Izvor: Tanjug, Happy BSC
06.12.2021 u 15:39
0

GEST PRIJATELJSTVA: Srbija donirala 45 tona hrane Libanu! (FOTO)

Srbija je donirala 45.000 kilograma hrane Libanu, bliskoistočnoj zemlji koja se bori sa teškom ekonomskom krizom i nestašicama hrane.

„Donacija Srbije od 45.000 kilograma hrane uključujući brašno, testeninu, šećer, so i ulje upravo je isporučena Libanu“, objavljeno je na Tviteru Ministarstva spoljnih poslova Srbije.

Donaciju je ambasador Srbije u Libanu Emir Elfić uručio predstavnicima libanske vojske.

„Srbija je uz prijateljski narod Libana u ovim teškim vremenima“, poručuje se.

Liban je, inače, suočen sa ozbiljnom ekonomskom krizom, koja je dodatno produbljena energetskom krizom i nedostatkom goriva, a dovela je do toga da se stanovnici bore sa gubitkom radnih mesta, poskupljenjima i nestašicama hrane.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter