21°C

Beograd

Photo: Ministarstvo odbrane Republike Srbije

Izvor: Happy BSC

SARADNJA U OBLASTI ODBRANE! Sastanak ministra Stefanovića sa ministarkom odbrane Crne Gore Oliverom Injac

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović razgovarao je danas u Budvi sa ministarkom odbrane Crne Gore dr Oliverom Injac, uoči Ministarskog okruglog stola posvećenom predstavljanju Druge regionalne studije „Položaj žena u oružanim snagama na Zapadnom Balkanu“ u organizaciji Kancelarije UNDP SEESAC.

Ministar Stefanović preneo je ministarki Injac da je spoljnopolitičko opredeljenje Vlade Republike Srbije unapređenje odnosa sa svim partnerima, posebno ističući značaj unapređenja regionalne saradnje i odnosa sa susednim državama.

On je pozdravio i imenovanje brigadnog generala Zorana Lazarevića za izaslanika odbrane Crne Gore u Republici Srbiji.

Susret dvoje ministara bio je prilika da se identifikuju konkretne oblasti saradnje u oblasti odbrane, a iskazana je i snažna opredeljenost za njeno dalje unapređenje.

Ministarka Injac izrazila je želju Crne Gore da razvija saradnju sa susednim zemljama, posebno sa Republikom Srbijom, uzimajući u obzir tradicionalne veze između Srbije i Crne Gore.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar