-1°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Novosti

KORONA PRESEK ZA GORNJI MILANOVAC: Preminuo jedan pacijent

U kovid zoni Opšte bolnice u Gornjem Milanovcu, tokom minula 24 sata, preminuo je, nažalost, još jedan pacijent, star 82 godine.

U toj "crvenoj" zoni, trenutno je hospitalizovano 25 pacijenata.

- Kod 23 je potvrđen virus korona, dva imaju negativne rezultate testiranja. Tokom protekla 24 sata, primili smo dve osobe sa simptomima koji ukazuju na taj virus, u istom periodu na kućno lečenje otpustili smo troje – izjavio je danas dr Predrag Šutić, v.d. direktora te bolnice.

Prema najnovijim podacima iz Doma zdravlja u Gornjem Milanovcu, potvrđeno je još devet slučajeva zaraze kovid-19, među kojima troje dece.

- U Kovid ambulanti Doma zdravlja, juče (7. decembra) pregledane su 164 osobe, od njih u Pedijatrijskoj Kovid ambulanti 26 dece – saopštila je ta ustanova.

Od marta prošle godine, to jest od početka epidemije kovida-19 do danas, u Rudničko-takovskom kraju preminule su 192 osobe. U celom tom periodu, korona virusom ukupno ih je, prema dosadašnjim zvaničnim podacima, zaraženo 6.587. Od tog broja, samo od početka avgusta ove godine, obolelo je njih 2.743, od kojih 409 dece.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad