Izvor: Tanjug
09.12.2021 u 07:20
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA 9. DECEMBAR: Vetar umeren i jak, temperatura u porastu, dnevna i do 8 stepeni

U Srbiji će danas biti oblačno, vetrovito i još malo toplije, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Tokom jutra i prepodneva mestimično će biti kiše u severnim, zapadnim i jugozapadnim, a po podne u svim predelima Srbije. Samo će na jugoistoku pre podne biti pretežno sunčano.

Na visokim planinama padaće sneg. Vetar slab do umeren jugoistočni, u košavskom području umeren i jak, a na jugu Banata i u donjem Podunavlju sa olujnim udarima. Krajem dana vetar u slabljenju i skretanju na zapadni i severozapadni. Minimalna temperatura od -4 do 1 C, najviša dnevna od 5 do 10 stepeni C.

U Beogradu će biti oblačno, vetrovito i još malo toplije, povremeno sa kišom. Vetar umeren i jak jugoistočni, krajem dana u slabljenju i skretanju na zapadni i severozapadni. Minimalna temperatura oko 1 C, najviša dnevna oko 8 C.

Prema prognozi za sledećih sedam dana, u Srbiji će narednih dana biti oblačno, uz postepeni pad temperature. U petak i subotu povremeno sa kišom, koja će u subotu krajem dana i tokom noći na zapadu i jugozapadu zemlje preći u sneg. Od nedelje oblačno sa snegom u svim predelima uz formiranje, odnosno povećanje visine snežnog pokrivača.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHON

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter