33°C

Beograd

Photo: Happy BSC/

Izvor: HappyBSC

U "DOBRO JUTRO SRBIJO" NA TV HAPPY: Ima li osnova za dalje proteste posle odluke predsednika da se povuče sporan zakon?

Dan počinje uz "Dobro jutro Srbijo"  na TV HAPPY. Detaljnu analizu svih dešavanja daće nam voditeljski par Katarina Korša i Milomir Marić.

Potvrđena četiri poglavlja korak bliže ka EU. Više o tome Miljan Damjanović, potpredsednik SRS-a, Biljana Šahrimanjan-Obradović - Predsednik i osnivač Jermenske nacionalne zajednice u Srbiji Nemanja Zavišić, CZDS.

U nastavku saznaćete da li protesti imaju osnova za nastavak posle odluke predsednika da povuče zakone? O tome će nam govoriti  Vladimir Marinković, narodni poslanik, dr Zoran Milosavljević - Institut političkih studija iPredrag Rajić - Analitičar iz Centra za društvenu stabilnost.

 Miloš Vidović, predsednik opštine Savski Venac, Radoslav Marjanović, predsednik opštine Stari grad i Sveta Vujačić, advokat I savetnik ministra unutrašnjih poslova govoriće  o tome kako su beogradske opštine na vrhuncu privrednog razvoja. 

 Familijarno u zatvoru! Žene Belivuka I Miljkovića prale krvavi novac! Više o tome  Jelena Vukoičić, politikolog,Stevica Deđanski, analitičar i Dragan Vujičić, Novosti.

Sledeća tema je novi soj omikron koji hara svetom. Gosti  na ovu temu su  Prof dr Goran Belojević - Institut za higijenu i medicinsku ekologiju Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu,dr Aleksandra Vukov, pedijatar i dr Nenad Tasić, Predsednik Udruženja za prevenciju kardiovaskularnih bolesti i predsednik svetskog Udruzenja za vaskularno zdravlje "Hispa".

Miroljub Petrović, analitičar govoriće o eutanaziji. Dušan Veličković i Prof dr Alek Račić - Predsednik sekcije za menadžment Srpskog lekarskog društva takođe će biti gosti na ovu temu.

Za kraj, gost je Maja Šarić, Laguna.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar