22°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: HappyBSC

SAZNAJTE U "DOBRO JUTRO SRBIJO" NA TV HAPPY: Koja je globalna politička realnost? Novaku nagrada Beograda, australijski sportisti dobrodošli! Ima li kraja koroni?

Probudite se uz najaktuelnije teme iz zemlje i sveta u jutarnjem programu "Dobro jutro Srbijo" sa voditeljima Katarinom Koršom i Milomirom Marićem. 

Štampu će na početku programa prelistavati dr Mina Zirojević iz Instituta za uporedno pravo, Stevica Deđanski-analitičari  Srđan Graovac-CZDS. 

"Novaku nagrada Beograda, australijski sportisti dobrodošli!" tema je za zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića. 

Prof.dr Gradimir Dragutinović, radiolog,  govoriće o korona virusu koji nikako ne posustaje. 

"Koja je globalna politička realnost?" tema je za  Ljubinku Miličević, glavnu i odgovornu urednica srpske redakcije Sputnjik, Žarka Rakića-novinara i sociologa profesora dr Vladimira Vuletića. 

U nastavku emisije tema "Eskobar ponovo preti sankcijama". Gosti će biti:  Zoran Anđelković, nekadašnji predsednik Izvršnog veća KiM, Nikola Šainović- bivši potpredsednik Vlade SR Jugoslavije i Demo Beriša -predsednik Matice Albanaca u Srbiji. 

Saša Milovanovic-direktor Srpskog Telegrafa i  Marko Lopušina-publicista govoriće o tome kada politika pobeđuje sport. 

Ljubiša Ristić -reditelj i Aleksandar Raković-istoričar, govoriće o temi: "Sila prava i pravo sile"

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar