20°C

Beograd

Photo: Pixabay

Izvor: Tanjug

Izmena režima saobraćaja zbog radova

Na mostu preko Tamiša kod mesta Orlovata obustavljen je saobraćaj, a alternativni put za vozila koja se kreću iz pravca Zrenjanina i Perleza ka Tomaševcu, Uzdinu i Kovačice preko mesta Orlovat je državni put Farkaždin - Kovačica.

Za vozila koja se kreću iz pravca Padine i Kovačice ka mestu Orlovatu i dalje prema Zrenjaninu alternativni put je Farkaždin - Perlez.

Na deonici Žabari - Velika Plana zbog radova na rehabilitaciji puta vozila se propuštaju naizmenično do 1. februara.

Na deonici Vodanj - petlja Kolari, u zoni petlje Kolari do 1. marta zbog radova je za saobraćaj zatvorena preticajna i vozna traka u oba smera, a saobraćaj se odvija zaustavnim saobraćajnim trakama.

Petlja Kolari, u smeru Kolari-Beograd ostaje zatvorena za saobraćaj.

Na deonici Leskovac (Strojkovce) - Leskovac do 1. maja od 7 do 17 časova zbog radova na redovnom održavanju vozila se propuštaju naizmenično.

Radovi na redovnom održavanju deonice Zvečka - Stubline (Valjevski put) u Obrenovcu odvijaju se pod saobraćajem.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije na graničnim prelazima Horgoš i Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, a na prelazima Gradina Šid 60 minuta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar