27°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: HappyBSC

SAZNAJTE U "DOBRO JUTRO SRBIJO" NA TV HAPPY: Kakav scenario se sprema Noletu? Da li će Beogradski sajam postati kovid bolnica? Hoće li se produžiti zimski raspust?

Probudite se uz najaktuelnije teme iz zemlje i sveta, uz jutarnji program "Dobro jutro Srbijo"  na Happy televiziji, sa voditeljima Katarinom Koršom i Milomirom Marićem

Štampu će na početku programa prelistavati Marko Matić -Centar za odgovorne medije, Sava Stambolić -Centar za društvenu stabilnost i Andrija Jorgić- Borba. 

"2021. izuzetna godina za odnose Ankare i Beograda" tema je za Miloša Garića- Kosovo online, Dejana Vuka Stankovića-analitičar, Suzanu Grubješić- Centar za spoljnu politiku. 

Ministar prosvete Branko Ružić govoriće da li ima potrebe za odlaganjem početka drugog polugodišta. 

Dr Mirsad Đerlek, državni sekretar u ministarstvu zdravlja govoriće o crnom rekordu u Srbiji. 

"Rastu tenzije u CG! Demokrate poručile Dritanu: Odlučite se, demokratska ili “Branova” Crna Gora!"

Ovo je tema o kojoj će govoriti Vladimir Dobrosavljević-politički konsultant, prof. dr Jovan Janjić-kulturolog, putem skajpa će se uključiti Andrija Mandić- jedan od lidera Demokratskog fronta i  profesor dr Vladimir Pavićević- direktor Društva za istraživanje politike i političke teorije. 

U nastavku emisije tema koja nas sve potresa nedeljama "Nenad Periš: “Verujem da je moj sin živ iako je sada procenat mali”

Gosti će biti: Žarko Popović- bivši načelnik Odeljenja za krvne delikte, Blažo Marković- predsednik Sindikata policije i policijskih starešina. 

Robert Čoban-predsednik Color Press Group i  Dušan Borković-najbolji srpskin automobilista govoriće o mogućem scenariju koji se sprema Novaku Đokoviću. 

Da li će se Beogradski sajam pretvoriti u kovid bolnicu, reći će nam  dr Zoran Bekić- direktor DZ Savski venac i koordinator vakcinalnog punkta na Beogradskom sajmu. 

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/channel/UCh1-xopKMTD73yhkDkur3Rw

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar