28°C

Beograd

Photo: Youtube/Printscreen/rtv Vranje

Izvor: Tanjug

Ministarstvo poziva opštine da dostave lokacije divljih deponija

Ministarstvo zaštite životne sredine poziva lokalne samouprave da dostave prijavu sa podacima o divljim deponijama i njihovim lokacijama.

Prijave se mogu dostaviti do 24. januara do 10 sati, na adresu eko.kabinet@eko.gov.rs , objavljeno je na sajtu ministarstva.

Prijave mogu podneti one lokalne samouprave koje će poslove čišćenja deponije i odvoženja nelegalno odloženog otpada vršiti u saradnji sa lokalnim komunalnim preduzećem i koje imaju zaključen ugovor o saradnji sa operaterom deponije na koju će se vršiti odlaganje nelegalno odloženog otpada sa njihove teritorije.

Spisak sa potrebnim informacijama dostavlja se u tabeli koja se nalazi u prilogu na sajtu ministarstva, sa maksimalno pet fotografija lokacije na kojoj se nalazi divlja deponija.

Jedinice lokalne samouprave kojima je neophodna pomoć u rešavanju problema divljih deponija mogu se istim putem obratiti Ministarstvu zaštite životne sredine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar