Izvor: Tanjug
19.01.2022 u 15:18
0

Pokrajina Vojvodina raspisala sedam javnih konkursa

Pokrajina Vojvodina danas je raspisala sedam javnih konkursa preko kojih je ponuđeno finansiranje i sufinansiranje vredno 411 miliona dinara, objavljeno je na sajtu Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje i propise.

Za regresiranje prevoza učenika srednjih škola na teritoriji Vojvodine ukupno je ponuđeno 151 milion dinara a prijave se podnose do 18. februara.

Sredstva od 175 miliona dinara biće opredeljena preko konkursa za finansiranje rekonstrukcije, adaptacije, sanacije, investicionog i tekućeg održavanja škola, vrtića i domova, a prijave se podnose do 11. februara.

Kroz konkurs za sufinansiranje programa i projekata očuvanja i negovanja multikulturalnosti i međunacionalne tolerancije ponuđeno je 14 miliona dinara i tu je rok za prijavu 21. februar.

U sufinansiranje programa i projekata usmerenih na unapređivanje prava nacionalnih manjina i zajednica opredeljeno 33 miliona dinara a prijave se podnose do 21. februara.

Organi i organizacije u čijem se radu koriste službeni jezici i pisma nacionalnih manjina za 7,5 miliona dinara mogu konkurisati do 21. februara.

Dok se za finansiranje i sufinansiranje programa i projekata u obrazovanju za šta je ponuđeno ukupno 21,1 miliona dinara može konkurisati do 11. februara.

Za 10 miliona dinara usmerenih ka finansiranju i sufinansiranju projekata za podizanje kvaliteta obrazovno-vaspitnog procesa u srednjim školama, odnosno za troškove obuke talentovanih učenika i nastavnika konkuriše se do 3. februara.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter