24°C

Beograd

Photo: Happy BSC

Izvor: Happy BSC

U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Ko je spremao "Krvavo proleće“ i atentat na predsednika? Ivica Dačić o raspisivanju parlamentarnih i lokalnih izbora! Zorana Mihailović o odluci vlade o Rio Tintu! NE PROPUSTITE!

Sve najnovije informacije saznaćete u "Dobro jutro Srbijo" na TV HAPPY. 

Za početak prelistavanje štampe. Gosti su: Stevica Deđanski - analitičar, Đorđe Milićević - narodni poslanik i Dejan Novaković - Alo. 

U nastavku će o početku izgradnje Linijskog parka u Beogradu govoriti Goran Vesić - zamenik gradonačelnika Beograda, a odmah posle njega na temu: Da li se bliži kraj pandemije? govoriće Prof. dr Vladimir Jakovljević sa Fakulteta medicinskih nauka Univerziteta u Kragujevcu. 

Zorana Mihajlović - ministarka rudarstva i energetike pričaće na temu: Vlada odlukom o Rio Tintu pokazala da je za dijalog, novi zahtevi politički. 

Ko je spremao "Krvavo proleće“ i atentat na predsednika? reći će nam: Prof. dr Ilija Kajtez - Fakultet bezbednosti, Ljiljana Keković - 24 /sedam, Mladen Radulović - urednik portala Kurir, dok će se putem Skayp-a uključiti Boža Spasić - bivši pripadnik službe DB-a. 

O raspisivanju parlamentarnih i lokalnih izbora 15. februara govoriće Ivica Dačić - predsednik Skupštine Srbije, dok će Dobrivoje Tanasijević - Den Tana - sportski radnik, filmski glumac i producent ispričati priče najpoznatijeg Srbina u Holivudu. 

U nastavku će gostovati Dragoljub Kočović - višestruki šampion Jugoslavije u karateu, vrhunski karatista i uspešan inženjer. 

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar