Izvor: Tanjug
24.01.2022 u 18:43
0

AMSS UPOZORAVA: Oprez zbog poledice

 Snežne padavine su uglavnom prestale, međutim sada jak mraz svaku vlažnu deonicu pretvara u led, a u ovakvim uslovima vožnje česti su zastoji i prekidi u saobraćaju, upozorava Automoto savez Srbije u najnovijem izveštaju o izmenama u režimu saobraćaja zbog radova na putevima.

AMS S u izveštaju navodi da je zbog radova na izgradnji mosta preko reke Pepeljuše u levoj kolovoznoj traci budućeg auto-puta E-761, na deonici Kruševac (Jasika) – Koševi došlo do suženja državnog puta sa leve strane.

Produžavaju se radovi na sanaciji klizišta Gračanica na deonici Mijoska – granični prelaz Gostun i trajaće do 31. januara, a u toku izvođenja radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila. Alternativni putni pravac je deonica Kolovrat – Jabuka.

Zbog izvođenja radova na izgradnji nove petlje Bubanj Potok na Obilaznici oko Beograda i njenog uklapanja sa postojećim autoputem, na AP E-75 u smeru ka Nišu, saobraćaj se odvija po izmenjenom režimu od zone isključenja sa autoputa na Kružni put do petlje Tranšped.

Radovi se odvijaju u desnoj kolovoznoj traci, u smeru ka Nišu. Saobraćaj se odvija levom kolovoznom trakom (smer Niš – Beograd), i to preticajnom i voznom trakom za smer kretanja vozila od Beograda ka Nišu, dok se zaustavnom trakom i devijacijom odvija saobraćaj za smer kretanja vozila od Niša ka Beogradu. Izmenjen je režima saobraćaja na delu državnog puta iz pravca Subotice ka Novom Sadu.

Do 31. januara odmorište Zobnatica biće zatvoreno zbog izvođenja radova na ulivnoj i izlivnoj traci sa odmorišta. Sledeće dostupno odmorište je stanica za snabdevanje gorivom OMV.

Do 1. februara izvodiće se radovi na rehabilitaciji deonice Žabari – Velika Plana, a saobraćaj će se za to vreme odvijati naizmeničnim propuštanjem.

U toku su radovi na sanaciji otcepljenja kolovoza na deonici Arilje – Prilike, kod mesta Klisura. Radovi se izvode u periodu od 7 do 15 časova, a saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila. Nakon 15 časova saobraćaj se odvija normalno.

Do 15. februara produženi su radovi na redovnom održavanju parking odmorišta Jerina u blizini petlje Vodanj, a odmorište će biti zatvoreno u smeru Beograd – Niš. Privremena saobraćajna signalizacija će biti postavljena od početka izlivne trake parkinga. Sledeće dostupno odmorište je stanica za snabdevanje gorivom Lukoil nakon 17km od parking- odmorišta Jerina.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter