10°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: HappyBSC

U "DOBRO JUTRO SRBIJO" SAZNAJTE: Da li je Abazović Milov skriveni igrač? Da li je rat pred vratima Evrope? Nenad Periš siguran da Matej nije skočio u vodu!

Započnite jutro najgledanijim jutranjim programom u Srbiji! 

Informišite se uz Katarinu Koršu i Milomira Marića u emisiji "Dobro jutro Srbijo" na Happy TV!

Na samom početku jutra, štampu će prelistavati profesor dr Mina Zirojević -Institut za uporedno pravo i Petar Đurđev-Centar za društvenu stabilnost. 

Dragomir Anđelković -analitičar, pričaće na temu "Abazović skriveni Đukanovićev igrač". 

"Da li je rat pred vratima Evrope?" tema je za  Suzanu Grubješić-Centar za spoljnu politiku, Žarka Rakića- novinar i Branka Raduna-analitičar. 

"Ambasador SAD u Zagrebu ne pita zašto se Hrvatska naoružava" o ovome će govoriti  Aleksandar Pavić -politikolog, Dragoslav Bokan-reditelj i Tomislav Bokan- Narodni pokret Dinara- Drina -Dunav. 

"Nenad Periš siguran da Matej nije skočio u vodu!" o temi koja potresa ceo region govoriće Žarko Popović -bivši načelnik odeljenja za krvne delikte, Miroljub Petrović-  analitičar i Mladen Radulović-urednik Portala Kurir. 

Profesor dr Srđa Trifković -istoričar i publicista pričaće na temu "SAD nemaju ni ideje ni resurse da prekrajaju Balkan". 

U nastavku emisije biće reči o temi "Đukanović raspisao izbore u Beranama i Ulcinju za 27.mart!". 

O tome će govoriti  Nebojša Medojević- lider Pokreta za promene i jedan od lidera Demokratskog fronta. 

Dr Milica Veselinović govoriće o prevarama sa lažnim botoksom. 

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/channel/UCh1-xopKMTD73yhkDkur3Rw

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar