Izvor: Tanjug
28.01.2022 u 12:20
0

Cacak: Dve osobe umrle od posledica korona virusa

Na odeljenjima čačanske Opšte bolnice koja se nalaze u kovid režimu, hospitalizovano je 56 pacijenata, a dvoje ljudi je umrlo od posledica zaraze.

U respiratornom centru smešteno je devet pacijenata, od kojih je troje na respiratoru.

U poslednja 24 sata bilo je devet prijema i dva otpusta pacijenata.

U bolnicu je smeštena jedna kovid pozitivna porodilja na odeljenju ginekologije i jedno pozitivno dete na odeljenju pedijatrije.

U Čačku je registrovano 207 novozaraženih, u Gornjem Milanovcu 109, u Lučanima 38, a u Ivanjici 85.

U Moravičkom okrugu je ukupno 439 pozitivnih nalaza od 850 uzoraka.

Za poslednja 24 časa u prijemno-trijažnoj ambulanti Opšte bolnice Čačak, sa simptomima i znacima kovid infekcije bilo je 89 pregleda, od čega 56 prvi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U toku jučerašnjeg dana vakcinisano se 60 ljudi, šest sa prvom dozom, devet 9 revakcinacija i 45 trećih doza.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter