Izvor: Happy BSC
06.03.2022 u 08:34
1

SJAJNA PRILIKA: KASTING ZA NOVA LICA HAPPY TELEVIZIJE!

Zahvaljujući visoko kvalitetnom i raznovrsnom programu, Happy televizija se pozicionirala kao jedna od vodećih stanica u Srbiji sa nacionalnom frekvencijom.

Uz brojne programske inovacije, usmereni smo i ka širenju našeg voditeljskog tima koji će imati šansu da rade u izazovnom i dinamičnom okruženju, rame uz rame sa najpoznatijim tv licima u Srbiji.

Ako želite da postanete deo našeg tima, verujete da imate šta da pružite gledaocima i spremni ste za izazove koji vas čekaju pred kamerama i iza njih, snimite video do 30 sekundi u formi televizijske najave u kojem ćete nam se predstaviti. Budite kreativni i pokažite nam u kojoj vrsti programa sebe vidite.

Najkasnije do 4.marta 2022. na mail konkurs@happytv.rs potrebno je poslati 

*Video ( do 30 sekundi)

*CV

*Fotografiju lica (3)

*Fotografiju cele figure (3)

*Kratku biografiju

Oni koji uđu u uži krug konkursa biće kontaktirani do 12. marta 2022.

Za sve dodatne informacije možete nam pisati na mail info@happytv.rs

Srećno!

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SJAJNA PRILIKA: KASTING ZA NOVA LICA HAPPY TELEVIZIJE!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter