15°C

Beograd

Photo: Happy BSC/

Izvor: Happy BSC

Direktor Druge ekonomske škole ohrabruje: SVE USKORO PROLAZI, RASPUST JE ODLIČAN POTEZ KRIZNOG ŠTABA! "TELEMASTER" TV HAPPY

Nakon 9 dana mini odmora, đaci su ponovo u klupama. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Šta mogu da očekuju đaci i roditelji u narednom periodu s obzirom da se prilagođavaju već dve godine, gost "Telemastera" na TV HAPYY direktor Druge ekonomske škole, Dejan Nedić rekao je:

-Nosim stalno masku da pokažem deci primer. Ne skidam. Još malo da izdržimo ovo. Važno je da se pazimo još malo  i uskoro će da prođe. Nije bilo mnogo zaraženih poslednje vreme. Krizni štab je odlično reagovao što su ovaj raspust napravili. Maske i distanca su još uvek važni i da izdržimo još malo. Deca su ovaj virus prenosila pa je super što se raspust desio jer je jako teško bilo nalaziti zamene. Mislim da izlazimo uskoro iz ovoga. Smanjuje se broj. Danas su deca došla u školu i lepo je to videti. 

Mere u školama

-Od aktuelnih mera su maska i distanca. Dezinfekcija ruku takođe mora. Deca su savesna u mojoj školi.

Dejan Nedić dalje kaže:

-Nije ovo sve bilo jednostavno ni za decu ni za roditelje. Kombinovana nastava nije jednostavna. Deci nedostaje da se druže. Zamislite da se drugi razred tek sad sreo. Veoma je važno da se ponovo druže. Nadam se da se neće ići na on line nastavu. Mislim da će ovaj model ostati. Popuštanje mera se dešava u celoj Evropi. Sve će polako da se svede na normalu. Budimo pozitivni. 

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar