Izvor: informer
09.04.2022 u 07:53
0

RASTU CENE, DRMA KRIZA, ALI SRBI NEMAJU RAZLOGA ZA BRIGU!

Cene osnovnih životnih namirnica u Srbiji i dalje su najjeftinije u regionu.

Pored cene hleba, u našoj zemlji u odnosu na komšiluk ubedljivo su najjeftiniji ulje, jaja i juneći but.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Brašno u Srbiji je najjeftinije u regionu, samo je u Severnoj Makedoniji ista cena kao kod nas. Ulje je ubedljivo najjeftinije u Srbiji, kao i jaja i juneći but – naveo je Vučić gostujući na Radio-televiziji Srbije i dodao:
– Hleb u Srbiji je 0,39 evra, u Hrvatskoj, koja takođe ima domaće žito, od 0,96 do 1,3 evra. U BiH, koja ima domaće žito, hleb je od ,70 do 1,02 evra. U Severnoj Makedoniji od 0,47 do 0,5 evra, u Crnoj Gori od 0,58 do 1,35 evra…

Ni sve više pritužbi građana u Hrvatskoj udruženjima za zaštitu potrošača, ni crne liste trgovaca koji su se i nakon smanjenja PDV-a na osnovne artikle „drznuli“ da povise cene, ne daju rezultata.
Prema najavama proizvođača i dobavljača, ovih dana će ponovno poskupeti brašno, za dodatnih 15 odsto, pa će kilogram glatkog brašna u Hrvatskoj za dizana testa biti oko 156 dinara, a sledi i novo poskupljenje testenine za 19 odsto, hleba za 15-20 odsto, kao i toaletnog papira, maramica, papirnatih ubrusa za 20 odsto.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter