Izvor: Tanjug
28.04.2022 u 21:32
0

PET GODINA ZATVORA za neodgovornog vlasnika pasa!

Osnovni sud u Pančevu osudio je na pet godina zatvora Lj.D. iz tog grada, jer su njegova dva „pit bula“ izujedali ženu V.J., koja je tada zadobila teške telesne povrede opasne po život.

Sud je Lj.D. izrekao i meru bezbednosti obaveznog lečenja alkoholičara, i produžio mu pritvor do upućivanja na izdržavanje kazne, navodi se u saopštenju Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je osuđen za krivično delo teško delo protiv opšte sigurnosti.

Ovo je prvostepena presuda na koju pravo žalbe imaju tužilaštvo i advokat okrivljenog.

HOROR U BEOGRADU: Pitbul u naletu agresije izujedao malog psa, u parkiću bila i beba

Prema optužnom predlogu, Lj.D. je 5. januara u dvorišnom stanu gde živi, svoja dva psa rase pit bul terijer koji su svrstani u kategoriju „opasan pas“, držao suprotno propisima, te ih nije držao u objektu iz koga psi ne mogu pobeći, niti je sa njima prošao obuku i proveru stepena socijalizacije, niti ih je vakcinisao.

Lj.D. je navedenog dana u alkoholisanom stanju izašao iz stana i pse ostavio same i bez nadzora u svom stanu koji nije zaključao, usled čega su psi izašli u dvorište kuće i u ajnforu napali V.J.,koja je išla ka svom stanu, te joj zadali nekoliko ujeda od kojih je zadobila teške telesne povrede opasne po život.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter