Izvor: informer
27.05.2022 u 15:14
0

OVO SU NOVE CENE GORIVA U SRBIJI!

Objavljene su nove cene goriva. Evrodizel će danas od 15 sati do petka 3.juna u isto vreme prodavati po ceni od najviše 203,5 dinara za litar, a motorni benzin evropremijum BMB 95 za najviše 187 dinara za litar.

Prethodno je dizel koštao najviše 202 dinara, a benzin 184 dinara.

Uredba o ograničenju cena goriva na benzinskim pumpama u Srbiji važi do 31. maja ove godine. Dve opcije koje u sad na stolu jeste produženje ograničenja ili njegovo ukidanje i prepuštanje formiranja cene tržištu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Cene nafte u svetu ovih dana inače su ojačale i kreću se oko dvomesečnog maksimuma. Nakon rasta cene šest dana uzastopno, barel brent nafte je danas najskuplji od 25. marta.

TAMIŠ SAČUVAN OD KRIVOLOVA: Vratio se i DABAR!

Barel je na nivou od oko 117 dolara i na putu da zabeleži najveći nedeljni skok cene od aprila, a poguran strahom kupaca od smanjenja ponude zbog moguće zabrane EU na uvoz ruske nafte, te rastom tražnje za gorivom u SAD uoči letnje sezone.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter