Izvor: Tanjug
28.05.2022 u 07:18
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA SUBOTU, 28. MAJ: Velika promena vremena

U Srbiji će danas biti umereno i potpuno oblačno, u većem delu svežije, mestimično s kišom, u istočnoj i južnoj Srbiji toplo i sa lokalnim pljuskovima sa grmljavinom i najvišom dnevnom temperaturom od 19 do 29 stepeni.

Najniža temperatura od 13 do 18, najviša od 19 na severozapadu do 29 stepeni na istoku i jugu. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni, samo ujutro i pre podne u južnoj Srbiji, južni i jugoistočni.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

I u Beogradu danas oblačno i svežije, povremeno s kišom. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura oko 18, najviša oko 21 stepen.

Sutra umereno i potpuno oblačno i sveže, mestimično s kišom, u južnoj Srbiji i sa lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, a na istoku zemlje lokalno se očekuje velika količina padavina.

U ponedeljak na severu pretežno oblačno, ponegde s kišom, a u ostalim krajevima promenljivo oblačno, mestimično sa kratkotrajnom kišom ili pljuskom. U utorak promenljivo oblačno i toplije, u većini krajeva suvo sa sunčanim intervalima, samo ponegde moguća je kratkotrajna kiša ili pljusak.

Od srede do kraja perioda pretežno sunčano i toplo. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter