Izvor: Novosti
02.06.2022 u 13:59
0

HITNO UPOZORENJE RHMZ: Srbiji preti nevreme u narednih sat vremena

Na području jugozapadne, jugoistočne i istočne Srbije doći će do pojave pljuskova i kiše sa grmljavinom, saopštio je RHMZ.

IZMENE U SAOBRAĆAJU ZBOG SPASOVDANSKE LITIJE: Evo koje će ulice biti zatvorene

– U narednih sat vremena na području jugozapadne, jugoistočne i istočne Srbije doći će do pojave pljuskova i kiše sa grmljavinom-  stoji u saopštenju Republičko hidrometeorološkog zavoda. Kako dalje stoji u najavi RHMZ-a, najava važi za period od 12.30 do 13.30 sati danas. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Što se tiče današnjih temperatura, u Srbiji je danas pretežno sunčano i toplo vreme, sa najvišim temperaturama između 29 i 32 stepena.

U kotlinama i duž rečnih dolina ujutru lokalna pojava kratkotrajne magle, a u toku dana pretežno sunčano i toplo, po podne u brdsko-planinskim predelima, a uveče i tokom noći na severozapadu, uz lokalni razvoj oblačnosti, mestimično sa kišom ili lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab, promenljiv. 

Najniža temperatura od 14 do 19, a najviša dnevna od 29 do 32 stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.U Beogradu pretežno sunčano i toplo. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura od 16 do 19, a najviša dnevna oko 30 stepeni.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter