Izvor: Tanjug
02.06.2022 u 19:31
0

SLAVA GRADA BEOGRADA Spasovdanska litija stigla ispred Hrama Svetog Save! (FOTO)

 Litija povodom Spasovdana, slave srpske prestonice, stiigla je ispred Hrama Svetog Save na Vračaru, gde će patrijarh Porfirije služiti Molitvu za mir i blagostanje, a zatim održati Spasovdansku besedu.

Kolona je krenula u 18 sati ispred Vaznesenjske crkve.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U litiji je više hiljada Beograđana, a predvode je patrijarh Porfirije sa sveštenstvom i domaćin slave, zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

U litiji je učestvovo i 40 srpske dece sa KiM i 30 iz Crne Gore sa kojima je patrijarh Porfirije juče razgovarao u Hramu Svetog Save.


Litija je iz Admirala Geprata skrenula u Kneza Miloša, a zatim kod Londona u Kralja Milana do Trga Slavije, gde je zastala radi čitanja Jevanđelja sa kratkom molitvom, a potom je nastavila Bulevarom oslobođenja do Hrama Svetog Save.


U programu na platou učestvuje i Hor Hrama Svetog Save.

IZMENE U SAOBRAĆAJU ZBOG SPASOVDANSKE LITIJE: Evo koje će ulice biti zatvorene

Patrijarh Porfirije služio je jutros u Vaznesenjskoj crkvi liturgiju povodom Spasovdana, slave Grada Beograda.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter