2°C

Beograd

Photo: HappyBSC/Instagram printscreen

Izvor: HappyBSC/Tanjug

DANAS ĆE VAM BITI POTREBNO DODATNO STRPLJENJE: Izmene u saobraćaju zbog radova na putevima, evo koja traka će biti dostupna za vozila!

Prema informacijama Puteva Srbije, dana se za saobraćaj zatvaraju preticajna i vozna traka u dužini do 200 metara, a saobraćaj će se odvijati zaustavnom saobraćajnom trakom u smeru ka Novom Sadu.

STANJE NA PUTEVIMA Zahvaljujući lepom vremenu dobri uslovi za vožnju, nema vanrednih prekida i zastoja


Od danas do 27. juna za saobraćaj se zatvara preticajna traka a saobraćaj će se odvijati voznom saobraćajnom trakom u smeru ka Novom Sadu, u dužini do pet kilometara.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Na auto-putu E-75, kod petlje Lasta - Zmaj, u smer Niš - Beograd - Šid, od 27. juna od 9.30 do 15.30 časova, radovi na montaži merdevina u revizionim šahtama u krajnjoj desnoj-zaustavnoj saobraćajnoj traci.

U zoni radova, saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom trakom saobraćajnom trakom.

Na deonici puta Štavalj - Brnjica danas od 9 do 16 časova najavljena je obustava saobraćaja zbog radova na asfaltiranju.

Aternativni putni pravac je Sjenica - Raždaginja - Karajukići Bunari - Duga Poljana.

Na deonici Knić - Mrčajevci od 27 juna do 15.septembra planirani su radovi na mostu preko Bresničkog potoka uz naizmenično propuštanje vozila.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar