13°C

Beograd

Photo: HappyBSC/Youtube printscreen

Izvor: HappyBSC/Tanjug

VOZILA ĆE SE KRETATI SAMO ZAUSTAVNOM TRAKOM: Saznajte na kojim deonicama putnih pravaca će saobraćaj biti usporen zbog radova!

Na auto-putu E-75, petlja Mali Požarevac - petlja Požarevac, u smeru ka Nišu, do 1. jula zbog produžetka radova na obeležavanju oznaka (razdelna i leva ivična linija), za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom, saopštilo je danas JP "Putevi Srbije".

STANJE NA PUTEVIMA DRUGOG DANA VIKENDA: Povremeni pljuskovi otežavaće vožnju!


Auto-put E-75, zona petlje Bubanj Potok, od 25. juna zbog radova preusmeren je saobraćaj iz pravca Niša na proširenje stare naplatne rampe u dužini od 400 m, a zatim se vraća u normalan režim, a iz pravca Beograda saobraćaj je preusmeren na kolovoznu traku za suprotan smer u dužini od 400 m, a zatim se vraća u normalan režim saobraćaja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ovaj režim saobraćaja zadržaće se do otvaranja Kraka 11, što se očekuje u roku od 45 dana.

Auto-put E-70, Pećinci - Šimanovci, u smeru ka Beogradu, sutra, 27. juna u svetlom delu dana, radovi na sanaciji asfaltnog kolovoza, uz zatvaranje vozne i zaustavne saobraćajne trake, u dužini od pet km. Saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Auto-put E-75, petlja Lasta - petlja Zmaj, smer Niš - Beograd - Šid, od 27. juna do 1. jula, od 9.30 do 15.30 časova, radovi na montaži merdevina u revizionim šahtama u krajnjoj desnoj, zaustavnoj saobraćajnoj traci.

U zoni radova, saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.

Obilaznica oko Beograda, petlja Ostružnica-petlja Orlovača , u desnoj cevi tunela Železnik, od 27. do 30. juna od 9 do 17 časova, zbog radovi na održavanju ITS opreme i sistema za upravljanje tunelima saobraćaj će se odvijati slobodnom saobraćajnom trakom.

Štavalj - Brnjica, 27. juna od 8 do 16 časova obustava saobraćaja zbog radova na asfaltiranju. Alternativni putni pravac tokom obustave : Sjenica - Raždaginja - Karajukići Bunari - Duga Poljana.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar